Balatonszárszón a vízpartnál kiadó apartmanok

frissítve: 2021.01.18 kattintások: 181
Balatonszárszó üdülőközpontjában a központi strand szomszédságában, és az ingyenes stranddal szemben épült nyaralónkban jól felszerelt 1 szobás (2+1 fős) és 2 szobás (4+1 fős) önálló -erkélyes vagy teraszos, külön konyhás és fürdőszobás- szépen berendezett, hangulatos apartmanokkal várjuk kedves vendégeinket. A földszinti 1,5 szobás és 2 szobás apartman egybe is nyitható, így 6-8 fő részére kényelmes elhelyezést biztosít.
A kapun kilépve szemben van az ingyenes strand. Pár perc kényelmes sétával megközelíthető a faluközpont, ahol bevásárlási és több étkezési, szórakozási lehetőség közül válogathatnak vendégeink.
A szemközti strandon a kisgyermekes családokat sekély vizű gyermeköböl, hatalmas homokozó, játszótér és árnyas fák várják. Vendégeink kulturált körülmények között, szép környezetben tölthetik a nyaralás napjait. A nyári hónapokban folklór-programok, koncertek, gyermekműsorok és más kulturális rendezvények, utcabálok teszik színessé az ide érkező nyaralók napjait. A zárt udvarban ingyenes gépkocsi parkolás, a kertben bográcsozási és grillezési lehetőség. Gyermekkedvezmény van. A vasútállomás nyaralónktól pár perc járásnyira van.

tovább a weblapra

Az adBlock be van kapcsolva!

A hirdetés teljes tartalmának megtekintéséhez ki kell kapcsolnia az adBlock vagy adBlock+ bővítményt a böngészőjében.