BalatonApró Kiadó Alsóörsön a...

Kiadó Alsóörsön a Riviéra kempingben telepített lakókocsi

frissítve: 2020.03.28 kattintások: 75
Az alsóörsi Riviéra Kempingben 60 m-re a strandtól, 60 m2 területen elhelyezett, 5 személyes, klímás lakókocsi kiadó. A Kemping egyik legnagyobb körbekerített, 5 személyes, teljesen felszerelt (tv, fagyasztós hűtő, mikrohullámú sütő, tea-kávéfőző, vízmelegítő, pirítós sütő, kétlapos villanyrezsó, edények, poharak, evőeszközök) klímás, zárt elő sátras lakókocsijában várjuk Önt és kedves családját egy kellemes pihenésre.

Az Alsóörsi Riviéra Kemping közvetlenül a Balaton partján helyezkedik el, a strand közvetlen szomszédságában, melyre a kemping vendégeinek számára a belépés térítésmentes. Két vizesblokk áll az üdülők rendelkezésére. A horgászati lehetőség Május 15 - ig, illetve szeptember 15-től lehetséges. Ezen időszakon kívül a BAHART.. mólón van horgászati lehetőség.

A napi ár tartalmazza 5 fő teljes kempingdíját, villany, hideg - meleg víz és a klíma berendezés használatot, illetve 5 fő részére a strandbelépőt, továbbá 1 házi kedvenc ( állat ) ingyen nyaralhat a családdal. A parkolás díjtalan!. Az idegenforgalmi adót a bérlőnek a kemping recepcióján kell ki.
Hirdető: rivierakemping
Veszprém megye

Az adBlock be van kapcsolva!

A hirdetés teljes tartalmának megtekintéséhez ki kell kapcsolnia az adBlock vagy adBlock+ bővítményt a böngészőjében.