Méh-telep és autóbontó, profilváltás miatt eladó

frissítve: 2020.10.25 kattintások: 575
Magyarországon egyre nagyobb gond, az öregedő autópark, a gépjárművek forgalomból való kivonása, az autók környezetbarát bontása és az ezzel kapcsolatos hulladék újrahasznosítása, valamint az egyéb hulladék gyűjtése, elhelyezése és tárolása. Ezen az eladó telephelyen ez mind megoldható. A cég 2008 óta nyereségesen működik, évi 300-360 millió Forint nettó árbevételt termel.

Magyarországon, a Dunántúlon, autóbontási lehetőség és színesfémhulladék keletkezés szempontjából „gazdag” környéken eladó a képen látható telep. A 2361 m2 nagyságú ipari területet 2,5 m magas tömör betonkerítés veszi körül. Biztonsági berendezései: térfigyelő kamerarendszer (helyiségen belül is), és riasztórendszer. A terület pormentesítéséhez 500 m3 beton van bedolgozva. 100 m3-es tűzi-víz tároló van. A telepen 600 m2-es csarnoképület, szerelőcsarnokok, személyzeti konyha, étkező, irodahelység és szociális helységek kerültek elhelyezésre.

A szakhatóságok által engedélyezett tevékenység: Autóbontó, vas hulladék, színesfém és egyéb fémhulladék felvásárlás és kezelés, papír, elem, lúgos akkumulátor és autóakkumulátor felvásárlás.

Az ingatlan vételára: 130 millió Ft.
www.balatoni-ingatlanok.com
Tel. 06-30-218-0000

Az adBlock be van kapcsolva!

A hirdetés teljes tartalmának megtekintéséhez ki kell kapcsolnia az adBlock vagy adBlock+ bővítményt a böngészőjében.