BalatonApró Fiatal, korszerű, jó...

Fiatal, korszerű, jó állapotú lakóház, Mencshelyen eladó

frissítve: 2020.05.25 kattintások: 284
A Balaton-felvidéki Mencshelyen, 1087 m2 térmértékű, önálló helyrajzi számon nyilvántartott, teljesen bekerített, összközműves telken eladó a képen látható lakóház. A lakóház 2001 évben épült, új építésű házak között, falusias lakóövezetben helyezkedik el, állattartás saját szükségletre megengedett. Ez lehet haszonállat vagy kedvtelési állat (kutya, macska) is.

A Balaton-felvidék az egyik kedvelt rész a zsúfolt nagyvárosból elmenekülő családok számára. A Balaton kb. 10 kilométer, Balatonfüred kb. 20 km és a megyeszékhely Veszprém sincs messze kb. 26 km.
A lakóház szerkezeti: betonalap, 38 cm vastag PROTHERM tégla, POROTHERM födém és áthidaló rendszer, fa tetőszerkezet, cserépfedés. A tető meg van úgy csinálva, hogy a mindenkori tulajdonosának ne legyenek vele gondjai. Külső homlokzati nyílászárók hőszigetelt üvegezésű műanyagszerkezetek, alumínium redőnyökkel, szúnyoghálókkal felszerelve.
A lakóház, szellős beépítésű, a telek szélessége kb. 30 méter és 36 méter mély. A kert szabadon beültethető, berendezhető. A kerítés betonlábazattal, falécezéssel készült, kettő kétszárnyú kapun lehet autókkal behajtani a telekre (a kapuk automatizálhatók) és egy kiskapu van a gyalogosok részére.
Földszint helyiségei: előszoba, konyha-étkező, kamra, nappali szoba, közlekedő, hálószoba, fürdőszoba szaunával, lépcsőház, garázs, kazánház, illemhely. Tetőtér helyiségei: lakóelőtér, kettő hálószoba, fürdőszoba, szoba fürdőszobával.

A lakóház fűtése több energiahordozóra van kialakítva. A házban, esetenkénti fűtést a konyha,- étkező,- nappaliban elhelyezett fatüzeléses vaskályha, míg a téli szezonális fűtést kettő kazán biztosítja. A két kazán, egy fa-szén vegyes tüzelésű kazán és mellette egy modern hő központ, RIELLO turbóventillációs kombi gázkazán, 130 literes melegvíztárolóval. A kazánok a lakóház mellett, a földszinti kazánházban kaptak helyet. A két kazán külön-külön is használható, 2 elzáró szerelvény segítségével. Gázszünet esetén, fával-szénnel is ki lehet fűteni a házat. Gépkocsi tárolására a fűtött garázs szolgál.
Az újépítésű, gondtalan használatot, kellemes lakhatást nyújtó nappalis, 4 szobás, 3 fürdőszobás, garázsos kertes családi lakóház vételára 49 millió Forint. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!

www.balatoni-ingatlanok.com

Az adBlock be van kapcsolva!

A hirdetés teljes tartalmának megtekintéséhez ki kell kapcsolnia az adBlock vagy adBlock+ bővítményt a böngészőjében.