Örökpanorámás, patinás otthon vendégházzal

frissítve: 2020.04.02 kattintások: 264
Balaton északi partján, Balatonalmádiban, önálló helyrajzi számon nyilvántartott 550 m2 bekerített telken eladó egy külső megjelenésében visszafogott, ám patinás lakóház, vendégházzal. A ház átmenő forgalomtól mentes csendes zsákutcában, elit környéken, elit szomszédok között helyezkedik el.

Az ingatlan eredeti tulajdonosa egy építész volt, a ki a tervezés és a kivitelezés során felhasználta a hosszú évek alatt megszerzett tapasztalatait, ennek kapcsán egy jól sikerült túlélő, jól használható házat épített magának és családjának. Magát a helyet is jó érzékkel választotta ki, mivel értett hozzá és tudta, hogy mi számít értékesnek, ahova maradandó házat érdemes építeni.

A csendes, nyugodt helyen lévő kilátó erkélyekkel rendelkező ház biztosítja a használói testi,- lelki és szellemi felfrissülését és nem utolsó sorban elmélyült alkotásra is alkalmas. A három szint majdnem azonos elrendezésű, mely során az érték a Balaton látványára van tervezve és az egész ház a benapozásra van kialakítva.

Az ingatlantól a szabad strand kb. 770 m, a vitorláskikötő kb. 1000 m, vasútállomás kb. 1400 m, centrum 1800m étterem kb. 860 m távolságra találhatók. Az emeleti erkélyről is látszik a Balaton.
A lakóház a ’90-es évek elején jó minőségű anyagokból, Porotherm falrendszerrel, vasbeton födémekkel, robosztus fa tetőszerkezettel, Bramac betoncserép fedéssel került megépítésre. A külső homlokzati nyílászárók hőszigetelt üvegezésű fa szerkezetűek, a beltéri ajtók egyedi legyártású tölgyfa szerkezetek.

Mindhárom szinten Balatonra tájolt terasz és erkélyek találhatók, melyek kellemes időtöltések helye, itt lehet reggelizni, ebédelni, vacsorázni, beszélgetni, olvasgatni, vagy egyszerűen csak szemlélni a Balatont.

A földszint 58,92 m2, az emelet 59,37 m2, a tetőtér 45,89 m2 alapterületű. A vendégház 30 m2-es.

A panorámás családi ház irányára 95 millió Forint. Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan és megnézné, a megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!

www.balatoni-ingatlanok.com

Az adBlock be van kapcsolva!

A hirdetés teljes tartalmának megtekintéséhez ki kell kapcsolnia az adBlock vagy adBlock+ bővítményt a böngészőjében.