BalatonApró Közvetlen vízparti terület a...

Közvetlen vízparti terület a Balaton északi partján eladó

frissítve: 2020.07.01 kattintások: 660
BalatonĄpró: Közvetlen vízparti terület a Balaton északi partján eladó
Közvetlen vízparti terület a Balaton északi partján, saját stéggel eladó. Balaton északi partján 2998 m2 közvetlen vízparti földterület, 40 méter partszélességgel eladó. A telekhatártól kb. 150 méter hosszban kijáró vezet a nyílt vízhez, a stég előtt a vízmélység 1,70 méter, dobó távolságra 2,20 méter. A stég kb. 20 m2-es.

A bekerített földterület a belterület határától (lakott résztől) kb. 78 méterre található, aszfaltos útról lehet megközelíteni. Minden közmű be van vezetve. Építkezni nem lehet, de rendszámos lakóautók és horgász sátrak elhelyezhetők. Csend, nyugalom van, horgászt és a halakat nem zavarja semmi.

A Balaton kezelője támogatja a közösségi célú kezdeményezéseket, a horgász turizmust, így egy Horgász Egyesület létrejöttét, amikor is a tagok több jogosultságra lesznek jogosultak, mint egyébként egy magánszemély. Horgász Egyesület alapításához 10 fő szükséges.

Jó lehetőség horgász egyesületeknek, horgásztanya építési lehetőséggel. Az eladó ingatlan megvétele megoldás a vízhez jutáshoz, a csónak tárolás és a gépkocsi tárolás problémájára. A közvetlen vízparti ingatlan irányára 89 millió Forint. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni a hirdetőt a 06-30-218-0000 telefonszámon!

www.balatoni-ingatlanok.com

Az adBlock be van kapcsolva!

A hirdetés teljes tartalmának megtekintéséhez ki kell kapcsolnia az adBlock vagy adBlock+ bővítményt a böngészőjében.