BalatonApró Balatonfüredi építési...

Balatonfüredi építési telek

frissítve: 2020.02.26 kattintások: 466
Az eladó telek az Óváros részben található, címe Csákányi utca 14/B. Ez még belterület, de már a város széle. Bár Balatonfüreden van, a Balaton fővárosában, mégis itt csend és nyugalom van még akár a legforgalmasabb nyári hónapokban is. Itt a csendet csak a madarak csicsergése töri meg. De ki az, aki ezt bánja?

Megközelíthetőség
Végig aszfaltozott, jó minőségű úton gyorsan elérhető akár gyalog is az óváros központja, közel az orvosi rendelő, a vásárcsarnok, a polgármesteri hivatal, közösségi ház, buszmegálló, azaz minden.

Méret, beépíthetőség
A telek 702 m2, nem nagy, de nem is kicsi. Rendben tartása nem fog nagy terhet róni a leendő tulajdonosra. Ugyanakkor elég nagy ahhoz, hogy egy 4-5 tagú család számára elegendő életteret adjon. Beépíthetősége 20%, azaz kb. 140 m2 egy szinten. Két szinten a közös lakóterületeken felül a család valamennyi tagja számára megvalósítható a privát szféra is.

Közművek
Víz, villany, csatorna bekötését a szolgáltatók tavaszra ígérik.

Panoráma
A telekről szép panoráma nyílik a szemközti Tamás hegyre.

Mire alkalmas
Ez a telek alkalmas lakóház vagy nyaraló építésére egyaránt. Tartós itt lakásra vagy a szezonban, a hétvégeken nyaralónak is alkalmas lehet az adottságai alapján. Ha lakóházat vagy akár nyaralót szeretne építeni Balatonfüreden ez az eladó építési telek lehet, hogy Önre vár. Jöjjön, ne várassa sokáig, jó építési telek Balatonfüreden ritkaság számba megy!

Irányár: 26,9 millió Forint
Kód: 1104 furmin3
Telefon: 0687-580277
Hirdető: torma
Veszprém megye

Az adBlock be van kapcsolva!

A hirdetés teljes tartalmának megtekintéséhez ki kell kapcsolnia az adBlock vagy adBlock+ bővítményt a böngészőjében.