BalatonApró Otthonos lakás Siófok...

Email küldés - ajánlat kérés

Kapcsolat fevétel a hirdetés feladójával.
A hirdetés feladója: Hirdető és Reklámiroda Kft

Otthonos lakás Siófok belvárosában

frissítve: 2020.03.26 kattintások: 381
Kényelmes lakás a belvárosban, Siófokra költözőknek!

Siófok belvárosában eladó egy második emeleti kb. 70,79 m2-es öröklakás. A társasházban lift nincs, de naponta ennyi lépcsőzés és testmozgás kell is. A társasház és környezete rendezett, kertész gondozza a növényzetet, autóval a bekerített udvaron lehet parkolni.

A lakás városon belüli pozíciója jó, gyalogosan is szinte minden elérhető távolságra van. A kisebb élelmiszerboltok, zöldség-gyümölcsbolt kb. 60 méter, autóbusz állomás kb. 380 méter, vasútállomás, posta, kb. 450 méter, étterem 570 méter, bevásárló központ kb. 600 méter, vásárcsarnok kb. 1000 méter, strand kb. 900 méter, hajókikötő kb. 1300 méter távolságra található.
A lakás épületen belüli elhelyezkedése olyan, hogy három irányból is ki lehet látni, a kelő nap és a nyugvó nap besüt a szobákba.

Az egyik szobában és a közlekedőben mennyezetig érő beépített szekrény található. A konyhabútor egyedi gyártású, be van építve az elektromos főzőlap, a szagelszívó és a hűtőszekrény.

Közművek közül minden be van vezetve. Kettő szobában Daikin klíma van beépítve. A radiátoros központi fűtés távirányítóval indítható, a kombi gázkazán a fürdőszobában van elhelyezve. Kábel TV, kaputelefon, riasztó van. Közös költség 5.300,-Ft/hó.

A lakás megkímélt állapotú, a tisztasági festést követően költözhető. Tehermentes, hitellel is megvehető. Irányára 33 millió Forint. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!

www.balatoni-ingatlanok.com

Az adBlock be van kapcsolva!

A hirdetés teljes tartalmának megtekintéséhez ki kell kapcsolnia az adBlock vagy adBlock+ bővítményt a böngészőjében.