Email küldés - ajánlat kérés

Kapcsolat fevétel a hirdetés feladójával.
A hirdetés feladója: elektro074

Zamárdi apartman kiadó

frissítve: 2020.11.29 kattintások: 689
Zamárdiban, csendes helyen a központól, és a Balatontól 300 méterre, 3 szobás csendes összkomfortos apartman kiadó 4-6 főig. Pót ágy megoldható! max +2 fő. A konyhában kombi hűtőszekrény, tűzhely, teljes edényzet, mikrohullámu sütő. A nappaliban Sat-tv Digi. Kényelmes bútorok. Fürdőszoba. A wc külön helyiségben. Kellemes napfényes fedett terasz. Az udvaron található Filagória, kellemes partnere lehet egy nyugodt reggelinek, vagy egy esti meghitt beszélgetésnek vagy vacsorának. Parkolási lehetőség zárt udvarban, vagy a ház előtti parkolóban. Grillezési lehetőséggel. A szomszédban, infraszauna, és masszázs.


Ugyanitt az udvarban egy két személyes különálló kis ház, zuhanyzóval, TV-vel fedett terasszal, külön álló kerthelyiséggel. Szép környezetben. A közelben étterem, teniszpálya, uszoda, lovaglási lehetőség, borház, sportpálya, bolt található. A strandon végig


játszóterek, büfék, éttermek, pizzériák, fagylaltozók, öltöző fülkék és zuhanyzó, WC állnak rendelkezésre. A strand mellett kialakított parkolóban a parkolás ingyenes. Vizi sporteszközök bérelhetők. A 2 km-re lévő Szántódpusztán, egy majorsági műemlék együttes várja az oda látogatókat. Itt található a Balaton egyetlen akváriuma, amely a tó élővilágát mutatja be. A közeli kiserdő rejtélyes sziklatömbje a Szamárkő, kedvelt kirándulóhely. A Kőhegy legmagasabb pontján épült kilátóból egyedülálló panoráma nyílik Tihanyra és az északi partra. A Kőhegyen szőlőültetvények, borpincék, borházak. A Zamárdi felsőn található Kocsi Csárda, különböző és igényes programokkal várja a kedves vendégeket: Lovasbemutatók, betyárest, parasztlakodalom, folklórest és borkóstoló teszi színessé az üdülők pihenését. Mellette nagy ruha, és iparcikk piac. Mögötte pedig egy 550 m-es Gokart pálya található. A Zamárdi Kalandpark az autópályától és a Zamárdi-Felső vasútállomástól mintegy száz méterre, egy gyönyörű, harmincötezer négyzetméteres ligetben található, és szinte végtelen lehetőségeket tartogat a szabadidő aktív eltöltésére. Zamárdi határának legmagasabb pontján - az erdő közepén - található a Vaskereszt. A kereszt tégla alapzaton áll, kovácsoltvasból készült igényes, míves munka, kapolyi kovácsmester keze nyomát dicséri. Az emlékmű környéke kedvelt kirándulóhely. Tűzrakó hely, pad, asztal van a közelben.


május 01 - június 30.
1-6 fő részére 3500Ft/éj/fő
július 01 - augusztus 31.
1-6 fő részére 24000Ft/éj
szeptember 01 - szeptember 30.
1-6 fő részére 3500Ft/éj/fő
Fesztiválok idején kiemelt ár!


Távolság az apartmantól: Balaton 300 m
Élelmiszerüzlet 150 m
Vendéglő 250 m
Zamárdi kilátó 1.4 km
Központ 500 m
Buszmegálló 150 m
Vasútállomás 500 m
Szántód-rév 2.6 km
Siófok 8 km
Hirdető: elektro074
Somogy megye

Az adBlock be van kapcsolva!

A hirdetés teljes tartalmának megtekintéséhez ki kell kapcsolnia az adBlock vagy adBlock+ bővítményt a böngészőjében.