Az adBlock be van kapcsolva!

A hirdetés teljes tartalmának megtekintéséhez ki kell kapcsolnia az adBlock vagy adBlock+ bővítményt a böngészőjében.

BalatonApró / Szolgáltatás / Termékek a gyártótól « Előző
szálláskeresés

Nyerő tippek Skandináv és Hatos lottóhoz


BalatonĄpró: Nyerő tippek Skandináv és Hatos lottóhoz


Nyerő tippek Skandináv és Hatos lottóhoz

Rájöttem, hogy rendszer van a számhúzásokban. Tudom, hogy ez hülyén hangzik, főleg ha elmondom, hogy a matek tanárnőm megbuktatott a középiskola 2. osztályában.

A matematikai megoldásom lehetővé teszi, hogy sokkal nagyobb eséllyel szálljon ringbe. A matematikai megoldásom a világ összes lottó játékához egyformán használható, de én csak a Skandináv és a Hatos lottóra koncentrálok.

A matematikusoknak igazuk van abban, hogy a sorsolások véletlenszerűek. De ez csak az adott napi/heti sorsolásra vonatkozóan igaz. A megoldás: algebra + geometria + kreativitás. Csak az előzőleg kihúzott számok szerencsés összerendeződésére van szükség, ami nagyon sűrűn előfordul. Csak a megfelelő számú előző sorsolásokat, időintervallumokat, és geometriai alakzatokat kell alkalmazni.

A matematikai megoldásomnak köszönhetően le tudom szűkíteni a teljes variációszámot 1.000 alá, szerencsés esetben akár 100 alá is. A Skandináv lottó esetében külön tippeket készítek a gépi, és külön tippeket a kézi sorsoláshoz.

A matematikai megoldásom nélkül soha nem fog nagyobb összeget nyerni semmilyen lottón. Enélkül pld. a Hatos lottón esetleg lesz 3 hármasa évente, 1 négyese ötévente.

Hogy hihetetlen? A tippjeim rajta lesznek a facebook oldalamon. Mivel a tippjeim fizetősek, így természetesen csak a feladási határidő után. A Skandináv lottó esetében szerdán 18:05-kor, Hatos lottó esetén vasárnap 14:35-kor. Így ellenőrizheti, hogy mennyire sikeresek a tippjeim.

A matematikai megoldásom a kizárólagos szellemi tulajdonom, és üzleti titkot képez.

Ezt a szolgáltatásomat csak magánszemélyek vehetik igénybe!

Csak és kizárólag 18 éven felüli személyek vehetnek részt szerencsejátékban a jelenleg hatályos törvények szerint Magyarországon!

A szolgáltatásomat igénybe vevőknek adatkezelési tájékoztatót és jognyilatkozatot küldök emailban.

Ha bármilyen kérdése van, kérem lépjen velem kapcsolatba.

Darázsi János E.V.
Tel: +36 70 306 58 85
Email: janos.darazsi@gmail.com
Facebook: facebook.com/darazsi.janos

Index - Tudomány - A tudós, aki milliárdokkal húzta le a kaszinókat
tovább a weblapra >>>
Hirdető: Kook
E-mail a hirdetőnek | további hirdetéseim >>
Terület: Magyarország / Budapest

E-mail küldése

>> Az ősszes hirdetés ebben a kategóriában « Előző
Balaton Apartments Balaton Vacation homes, Holiday homes Balaton Hotels and Hostels Balaton Guesthouses and B&B Balaton Vacation homes
Booking.com