Az adBlock be van kapcsolva!

A hirdetés teljes tartalmának megtekintéséhez ki kell kapcsolnia az adBlock vagy adBlock+ bővítményt a böngészőjében.

BalatonApró / Szállás, utazás / Kiadó balatoni nyaraló « Előző Következő »
szálláskeresés

Nyaraló kiadó Fonyódon 5 személynek


szallashirdeto.hu - ingyenes szálláshirdetések ... csak szállás


Külön bejáratú, emeleti, új kialakítású kb. 60 m2 alapterületű teljesen felszerelt 2 szoba, nappali amerikai konyhás lakás kiadó nyaralás, pihenés kikapcsolódás céljára Fonyód, Bélatelep közeli, nyugodt, csendes, állandóan lakott részén a Bélatelepi szabad strandtól 1.3 km .- re. A tó 15-17 perc sétával közelíthető meg. A lakást maximum öt fő részére kívánjuk kiadni. A minimális foglalási idő 1 hét. A lakórész 2018. évben került kialakításra, teljesen új bútorokkal és klíma berendezéssel van ellátva. A konyhában minden szükséges felszerelés megtalálható, ami akár az önellátáshoz is elengedhetetlenül szükséges. A gépkocsik részére az ingatlan mögötti forgalom nélküli utcában árnyékos, ingyenes parkolóhely biztosított. Az ingatlan tulajdonosai a ház alsó szintjén tartózkodnak, a kiadó lakás megközelítése a ház D.-i oldalán egymás zavarása nélkül külön kapun át oldható meg. Az összkomfortos jellege miatt, mivel gáz központi fűtés is rendelkezésre áll, akár szezonon kívül is igénybe vehető a lakás. Várjuk a Tisztelt Horgásztársak jelentkezését is! Ebben az esetben a foglalási idő, és az ár egyedi megbeszélés tárgyát képezi. A lakásba háziállat nem hozható. A dohányzás kizárólag a lakáson kívül az arra kijelölt helyen lehetséges. A szálláshely kerékpáros barát, az eszközök biztonságos tárolása megoldható.
Árak:
Előszezonban: 2019.06.01.-től 2019.06.23. ig 12.000.- Ft/éj /lakás
Főszezonban : 2019.06.24.-től 2019.08.25. ig 15.000.- Ft/éj/lakás
Utószezonban: 2019.08.26.- tól 12.000.- Ft/éj/lakás

Az idegenforgalmi adó összege: 360.- Ft / fő / vendégéjszaka, ami 18. év felett fizetendő a helyszínen a fenti díjakon felül!
Foglalás esetén kérjük a kikalkulált bérleti díj 20%.-át mint foglalót a megadott számlára vagy címre megküldeni. A megjegyzés rovatba a nevet és az időpontot feltűntetni. A nyaralás időpontját megelőző kettő héten belüli lemondás esetén a foglalás díját nem utaljuk vissza, természetesen a foglaló a teljes összeg részét képezi!
Egyéb szolgáltatások:
100 Mb.-es gyors kábelnet Wi-fi vel, HD min. kábel tv 93 csatornával, Kerti kiülő, bográcsozási és grillezési lehetőség
Horgászhelyek a közelben (Balaton, Keleti bozótcsatorna „Fonyódi árok” )
Csiszta Gyógyfürdő 5 km.-re található (Egész évben nyitva!)
Túrázási lehetőség, Fonyód Vár-hegy kilátó, sétahajózás Badacsonyba stb.


Hirdető: Tomics Tibor
E-mail a hirdetőnek | további hirdetéseim >>
Terület: Magyarország / Somogy megye

E-mail küldése

>> Az ősszes hirdetés ebben a kategóriában « Előző Következő »
Balaton Apartments Balaton Vacation homes, Holiday homes Balaton Hotels and Hostels Balaton Guesthouses and B&B Balaton Vacation homes
Booking.com