Az adBlock be van kapcsolva!

A hirdetés teljes tartalmának megtekintéséhez ki kell kapcsolnia az adBlock vagy adBlock+ bővítményt a böngészőjében.

BalatonApró / Szolgáltatás / Termékek a gyártótól « Előző Következő »
szálláskeresés

Honlapszövegírás


BalatonĄpró: Honlapszövegírás


Honlapszövegírás – Kreatív szövegírás

Nem termel elég profitot a vállalkozása?
Egy jól megírt kreatív szöveg hidat teremt a cége / vállalkozása és a vásárló / szolgáltatást igénybe vevő között. Több látogató, több vásárló, több profit. A tevékenységemmel hozzájárulhatok ahhoz, hogy a vállalkozása, cége minél nagyobb szeletet hasíthasson ki abból a bizonyos piaci tortából.
Vállalkozók, kisvállalkozások, magánszemélyek, marketing ügynökségek, alkotók, művészek, animátorok, szabadúszók, vőfélyek, ceremóniamesterek, kézművesek, őstermelők, iskolák, alapítványok, egyesületek, stb. számára.
Lehet, hogy most úgy dönt, hogy nincs szüksége rám. De mi van akkor, ha a konkurensének viszont igen. Mert akkor bizony időt veszít, versenyhátrányba kerül, és szeletet (szeleteket) veszíthet abból a bizonyos piaci tortából. Ne hezitáljon! Ha időt veszít, profitot veszít. "Time is money" - ahogy az angol mondja.
Hogy miért engem válasszon?
Mert maximalista vagyok, mert csak olyan munkát adok ki a kezemből, amivel magam is elégedett vagyok, és mert a kreatív tevékenységem kézzel fogható, forintokban megjelenő hasznot fog produkálni a vállalkozásának, és így Önnek és a családjának is.

Kreatív szövegírás
Én csak szövegelek

Amit szövegíróként vállalok
Blogszöveg, facebook poszt, búcsúztató, étlap, hirdetés (újság, hirdetési újság, képújság, világítótábla), kommentár / újságcikk megadott témában, kiadvány, köszöntő, megnyitó, beszéd, meghívó, meglévő írás javítása, levél, szerelmes levél, névjegykártya, plakát, prospektus, szórólapszöveg, termékleírás, használati utasítás, adatkérő lap, dokumentum sablon, stb.
Vállalom továbbá
Bármilyen, idegen nyelvről magyarra lefordított szöveg átfogalmazását, közérthetőbbé, szebbé tételét.
Vállalkozók, kisvállalkozások, magánszemélyek, marketing ügynökségek, alkotók, művészek, animátorok, szabadúszók, vőfélyek, ceremóniamesterek, kézművesek, őstermelők, iskolák, alapítványok, egyesületek, stb. számára.

Darázsi János E.V.
+36 70 306 58 85
janos.darazsi@gmail.com
tovább a weblapra >>>
Hirdető: Kook
E-mail a hirdetőnek | további hirdetéseim >>
Terület: Magyarország / Komárom-Esztergom megye

E-mail küldése

>> Az ősszes hirdetés ebben a kategóriában « Előző Következő »
Balaton Apartments Balaton Vacation homes, Holiday homes Balaton Hotels and Hostels Balaton Guesthouses and B&B Balaton Vacation homes
Booking.com