Az adBlock be van kapcsolva!

A hirdetés teljes tartalmának megtekintéséhez ki kell kapcsolnia az adBlock vagy adBlock+ bővítményt a böngészőjében.

BalatonApró / Eladó ingatlanok / Eladó balatoni ingatlan / Eladó balatoni lakóház « Előző Következő »
szálláskeresés

Badacsonyra panorámás ház Fonyódon eladó


BalatonĄpró: Badacsonyra panorámás ház Fonyódon eladó BalatonĄpró: Badacsonyra panorámás ház Fonyódon eladó BalatonĄpró: Badacsonyra panorámás ház Fonyódon eladó BalatonĄpró: Badacsonyra panorámás ház Fonyódon eladó BalatonĄpró: Badacsonyra panorámás ház Fonyódon eladó BalatonĄpró: Badacsonyra panorámás ház Fonyódon eladó


Badacsonyra panorámás ház Fonyódon eladó
Kiválóan alkalmas alkotásra, művészeknek, íróknak, festőknek, vagy aki csak egy kis nyugalomra vágyik.

Balaton déli partján, 700 m2-es telken eladó egy lakóház minősítésű, panorámás nyaraló. Ez az ingatlan a tó felett helyezkedik el, melyből a „nagy víz” látványa segíti a pihenést,- a kikapcsolódást,- feltöltődhet energiával,- gondolkodásra serkent és megőrzi ingatlanvagyona értékét. Kiválóan alkalmas alkotásra, különösen művészeknek, íróknak, festőknek, vagy aki csak egy kis nyugalomra vágyik

Az épületet az értelmiségi család saját maga részére a ’70-es évek elején építtette. A család nem véletlenül választotta magának ezt a helyet. A házból és a kertből is rálátás nyílik a tóra, ugyan egy-két fa az idők során akkorára megnőtt, hogy a lombok belelógnak a panorámába, de ezen könnyen lehet segíteni.
A háztól pár lépés séta után panorámában lehet gyönyörködni. Látja az ember a túlpart szép hegyvonulatait, a Balaton-felvidék tanúhelyeit: Badacsony, Gulács, Szigliget, Szent György-hegy, Csobánc hegy. A kertben dísznövények vannak és innen is lehet látni a Balatont.

Az épület háromszintes, földszint, emelet került megépítésre. A nyaralótól különállóan került megépítésre a kb. 4,96 m x 5,40 m külméretű garázs tárolóval. A két külön bejáratnak köszönhetően két egymástól független család is használhatja, vagy jól ki lehet adni nyáron szállóvendégek részére.

A kb. 65,44 m2 nagyságú földszint helyiségei: előszoba, tároló, lépcsőház, konyha,- étkező, közlekedő, fürdőszoba, nappali szoba és hálószoba. A nappali szobához kapcsolódik a kb. 10,64 m2-es Balatonra tájolt terasz. A szobából is kilátás nyílik a Balatonra.

A kb. 64,29 m2 alapterületű emelet helyiségei: közlekedő, három szoba, konyha, fürdőszoba és padlásfeljáró. A konyhához és az egyik szobához kapcsolódik egy-egy erkély. A földszinti két szobából panorámás kilátás nyílik a Balatonra.

A kb. 26,59 m2 alapterületű tetőtérben kettő szoba, lépcsőfeljáró és loggia található.
A nyaraló kb. 156,32 m2 össz-szint alapterületű + terasz + erkélyek.
Közművek: vezetékes ivóvíz, villany, szennyvízcsatorna és vezetékes földgáz. A nyaraló fűtése gázkonvektorokkal biztosított.

Mindenkinek jó szívvel ajánlom, aki szereti a szépet,- a Balatont,- a szép színeket,- a felhőket,- a vizet,- az egész miliőt, ami az ingatlant befogadja. A panorámás ingatlan irányára 60 millió Forint. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!

www.balatoni-ingatlanok.comHirdető: eladohazak
E-mail a hirdetőnek | további hirdetéseim >>
Terület: Magyarország / Somogy megye

E-mail küldése

>> Az ősszes hirdetés ebben a kategóriában « Előző Következő »
Balaton Apartments Balaton Vacation homes, Holiday homes Balaton Hotels and Hostels Balaton Guesthouses and B&B Balaton Vacation homes
Booking.com