Az adBlock be van kapcsolva!

A hirdetés teljes tartalmának megtekintéséhez ki kell kapcsolnia az adBlock vagy adBlock+ bővítményt a böngészőjében.

BalatonApró / Eladó ingatlanok / Eladó ház, nyaraló « Előző Következő »
szálláskeresés

Látrányban luxus lakóház 36 MFt


BalatonĄpró: Látrányban luxus lakóház 36 MFt BalatonĄpró: Látrányban luxus lakóház 36 MFt BalatonĄpró: Látrányban luxus lakóház 36 MFt


Balatontól 5 km-re Látrány településének új utcájában kínálok eladásra egy 2002-ben épült, azóta folyamatosan karbantartott tégla családi házat.
A luxus lakóház földszintjére egy tágas 20 nm-es elektromos redőnnyel felszerelt teraszról jutunk be egy tágas amerikai konyhás nappaliba. Onnan nyílik a spájz, egy félszoba, és egy wc bidével. A házból közelíthető meg a garázs, illetve a felső szint ahol egy hal, 2 fürdőszoba (az egyikben zuhanyzó, fürdőkád, wc, bide, másikban zuhanyzó, wc, bide), és négy szoba lett kialakítva. A szobákból egy elektromos redőnnyel felszerelt erkélyre jutunk, ahonnan szép kilátás tárul elénk a környező dombokról. A ház alatt egy pinceszint is ki lett alakítva, egy nagyobb tárolóval, kazánházzal, és mosókonyhával.
A ház folyamatosan karban van tartva, a lakóház legapróbb részletét is minőségi anyagok jellemzik. A riasztóval felszerelt összközműves luxus ház fűtéséről gázkazán, és egy szép cserépkályha gondoskodik. A 895 nm-es térburkolatos, fúrt kúttal ellátott, igényes munkával körbekerített rendezett telken, egy medence teszi kellemesebbé a nyári meleget.

Hirdető: Németh Melinda
E-mail a hirdetőnek | további hirdetéseim >>
Terület: Magyarország / Somogy megye

E-mail küldése


>> Az ősszes hirdetés ebben a kategóriában « Előző Következő »
Balaton Apartments Balaton Vacation homes, Holiday homes Balaton Hotels and Hostels Balaton Guesthouses and B&B Balaton Vacation homes
Booking.com