Az adBlock be van kapcsolva!

A hirdetés teljes tartalmának megtekintéséhez ki kell kapcsolnia az adBlock vagy adBlock+ bővítményt a böngészőjében.

BalatonApró / Eladó ingatlanok / Eladó balatoni ingatlan / Eladó balatoni lakóház « Előző Következő »
szálláskeresés

Igényes, természet közeli lakóházban kellemesen töltheti szabad idejét


BalatonĄpró: Igényes, természet közeli lakóházban kellemesen töltheti szabad idejét BalatonĄpró: Igényes, természet közeli lakóházban kellemesen töltheti szabad idejét BalatonĄpró: Igényes, természet közeli lakóházban kellemesen töltheti szabad idejét


Igényes, természet közeli lakóházban és a parkosított kertben kellemesen töltheti szabad idejét családjával, barátaival.

A Balaton északi partjának egyik leghangulatosabb településén, a strandtól kb. 300 méterre, önálló helyrajzi számon nyilvántartott 909 m2 térmértékű bekerített telken eladó egy kétszintes családi lakóház. A lakóház teljesen készen van, csak be kell költözni és használni kell. Szinte erdei környezetben pihenhet családjával, barátaival a Balaton közelében.

A kétszintes épület külső befoglaló mérete 9,51 m x 7,63 m. A földszint kb. 60 m2 alapterületű. A főbejárati ajtón belépve az előszobába érkezünk. Az előszobából jobbra nyílik a nappali szoba az étkezővel, balra a fürdőszoba (zuhanyozó- mosdó-WC), szemben a konyha a kamrával. A konyha egy boltíves nyílással közvetlen kapcsolatban van az étkezővel és a nappali szobával, így az egész földszinti lakrészt körbe lehet járni. A nappali szobából is ki lehet menni a teraszra.

A tetőtér kb. 40 m2 alapterületű. A tetőtéri közlekedőből nyílnak a helyiségek, a három hálószoba és a fürdőszoba (kád- mosdó-WC). Tulajdonos természetet tisztelő ember, igyekezett a házában is a természetes anyagokat beépíteni, amiben jól érzi magát a használója. A ház annyira természet közeli, hogy a belső terek, a berendezési tárgyak, szekrények, külső homlokzati nyílászárók, beltéri ajtók, tetőtéri feljáró lépcső, szobák oldalfalai, padlóburkolatai is mind-mind fából készültek: vörösfenyő, bakonyi tölgyfa, kőrisfa és kerti diófa felhasználásával, azok gondos megmunkálásával.

Ezt a házat a minőség és megbízhatóság jellemzi. Mindenből a legjobb került beépítésre. A gondtalan pihenést nyújtó, azonnal birtokba vehető lakóház irányára 59,5 millió Forint. Minden további információért legyen szíves felhívni engem Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!

www.balatoni-ingatlanok.com


Hirdető: eladohazak
E-mail a hirdetőnek | további hirdetéseim >>
Terület: Magyarország / Veszprém megye

E-mail küldése

>> Az ősszes hirdetés ebben a kategóriában « Előző Következő »
Balaton Apartments Balaton Vacation homes, Holiday homes Balaton Hotels and Hostels Balaton Guesthouses and B&B Balaton Vacation homes
Booking.com